Utskrift
Treff: 366

 

Hei alle sammen!

 

 

 

De fleste har fått med seg at Rena IL tidligere i høst besluttet at det ikke skulle bli drift i alpinbakken denne vinteren (grunnet sterk inntektssvikt i 2020 - Birkebeinerarrangementene).

 

De siste dagene har en svært energisk arbeidsgruppe jobbet hardt og konstruktivt for å likevel få til drift i alpinbakken vinteren 2020/2021 (klapp-klapp-hurra-hurra).

 

Dette har gitt resultater og Rena IL er konstruktive og positive. Grunnlaget for at det skal bli drift ligger i det økonomiske fundamentet. En av bitene i dette fundamentet er inntekter ved kjøp av hyttekort. Følgende betingelser gjelder for hyttekort og drift av bakken kommende vinter hvis den totale finansieringen lykkes:

 

 

 

 

 

·         Pris kr 8000,- for 5 hyttekort (kan benyttes av alle som er på hytta sammen med eierne. Kan ikke følge med ved utleie av hytta)

 

 

 

·         Pris kr 5000,- for 2 hyttekort (samme betingelser som over).

 

 

 

·         Kostnader for drift av bakken reduseres - både for å sikre bakkeåpning, og for å ha en mer bærekraftig løsning inntil økonomien er godt i rute.

 

 

 

o    Åpningstider blir kl 10-15 i helger og i ferier. Det jobbes i tillegg med å ha åpent en dag (kveld) midt i uka.

 

 

 

o    Før man har kontroll på økonomien blir det begrenset bredde i familieløypa, mens det blir full bredde i hoveddelen av hovedbakken. Barnebakken blir naturligvis åpen.

 

 

 

o    Dugnad ifm drift av bakken forutsettes. Arbeidsgruppen kommer tilbake til dette.

 

 

 

o    Hyttekort tilbys alle hytte- og tomteeiere i Birkenåsen velforening og leietagere på Caravanplassen. Hytteeiere ved golfbanen og Skramstadsæter Vel.

 

På vegne av arbeidsgruppen og Birkenåsen velforening oppfordrer vi på det sterkeste våre medlemmer å støtte opp om åpning av bakken ved å kjøpe hyttekort (aller helst 5 hyttekort til kr 8000,-). Det bør totalt selges over 100 hyttekortpakker.

 

 

 

HYTTEKORT MÅ KJØPES NÅ VED Å OVERFØRE KR 8000/5000 TIL BIRKENÅSEN VELFORENINGS KONTO 6074 06 82809. SISTE FRIST FOR Å BETALE HYTTEKORT ER 10 DESEMBER. MERK INNBETALINGEN MED NAVN OG HYTTEADRESSE.

 

 

 

NB! Skulle den totale finansieringsplanen for bakkeåpning ikke lykkes vil den enkelte få tilbakebetalt pengene for hyttekort. Beslutningen om finansieringsgrunnlaget er godt nok vil tas på et møte mellom arbeidsgruppen og Rena IL 11 desember (derfor frist på hyttekort 10 des). Frem til dette møtet jobber arbeidsgruppen bredt mot mange aktører med å få grunnfinansieringen på plass.